27.4.2011

Just a little beige


Heips! Taas on työpäivä takana ja väsyttää mut vielä ei kyllä mennä nukkuun :D Ja kyllä, mun jalat on iha jumissa eilisestä joten kävelen miten sattuu. Tänää on taas ollu aivan ihana ilma, harmi että ne on luvannu vapuks sadetta, jollei se ny sit vielä muutu. Huomenna saa sit lähtee Hernesaareen kokoukseen, saa nähä löydänkö sinne xD Mut nyt alan siivoon, hauskaa iltaa! :)

Hej hej! Igen är en arbetsdag över och känner mig trött men ännu skall man ju inte gå och sova :D Och ja, mina ben är helt styva från igår så jag går hur som helst. Idag har det igen varit härligt väder, synd att de har lovat regn till vappen, ifall de nu inte sen ändrar. Imorgon får man dra till Ärtholmen på ett möte, får se om jag hittar dit xD Men nu skall jag börja städa, ha en trevlig kväll! :)


Outfit

Photobucket


Photobucket

Blouse: H&M // Jeans: Dr Denim // Shoes: H&M // Belt: H&M


12 kommenttia

 1. Ihana paita, ja koko asu! Me likes :)

  VastaaPoista
 2. Ahh, NIIN ihana asu! :) Just sellanen, minkä voisin itsekkin laittaa päälleni.

  VastaaPoista
 3. I really love your blog! so if u want we can be followers :)

  VastaaPoista
 4. I really like the simplicity of this outfit:)

  VastaaPoista
 5. Voi, kuinka paljon liikut viikossa, kun oot noin hyvässä kunnossa. Kiinnitätkö paljon huomiota siihen mitä syöt? Ihana blogi sulla!:)

  VastaaPoista
 6. lovely blog dear. :) i like your outfit.
  PS: join my giveaway. a cute summer dress.

  VastaaPoista
 7. Näytät todella hyväkuntoiselta ja hoikalta, saanko kysyä, kuinka pitkä oot? Voiko kysyä sun painoa kanssa? Kiinnostaisi tietää, millaista liikuntaa harrastat vai pysytkö noin hoikkana muuten vain? Kiitos :) sulla on aivan ihana tyyli ja sopii sulle myös..(joku virhe tulee, kun yritän jättää kommentin google -tilini kautta)

  VastaaPoista
 8. I like beige and also I like your pants! You look so pretty :D

  xx

  Have a nice weekend :D

  www.sickbytrend.com

  VastaaPoista
 9. Anonyymi 1: Voi kuule kiitos :D En liiku nii paljo ku pitäis :D Tanssin kyllä aika paljo vapaa-ajalla kotona mut muuten oon vähä laiska :/ Yritän kävästä lenkillä kerran tai pari viikossa :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi2: Moikka :) Oon noin 163cm pitkä(lyhyt) :D ja painan siinä 48kiloo, tiiän oon pikkunen tikku :D Mulla on aika hoikat vanhemmat joten geenit on ainaki aika hyvät, tanssin kotona jonki verran ja sit käyn lenkillä ku jaksan ja teen jotain treeniohjelmia ku löytyy puhtia :D Mut nyt ku kevät on täällä nii aion satsata treenaamiseen, en tosin vaa oo salityyppiä joten keksin muut keinot :P Voi mikä blogi sulla on? Ois kiva kävästä kattomassa :)

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)