19.3.2009

Facebook asiaa

Moikka :) Toivottavasti teillä on ollu mukava pvä :) Ite olin Jennan kaa Jennyllä noin 6 tuntia tekemässä sitä koulu projektia. Ku tulin siinä 19 aikaan kotiin, päätin heti siivota huoneen ja sit vedin vähä nuudeleita. Nyt tekee vielä mieli jotain hyvää, uskon että otan vähä banaanisuklaa jätskiä ja kahvia :)


Mut asiasta toiseen, oon pohtinu Facebookiin liittyvää asiaa. En tiiä luitteko Iltasanomista eilen, mut siinä sanottiin että Kokkolan kaupunki on pistäny Facebook eston jokaiseen Kokkolan kaupungin omistamaan tietokoneeseen. Syy tähän oli muun muassa se että Facebook näyttää häiritsevän koulun käyntiä ja työn tekoa.


Itse mulla ei oo Facebookia koska en tarvi sitä. Mun mielestä sinäänsä on iha oikein että kielto pistettiin. En tietenkää voi lähtee kritisoimaan Facebookia, että siinä ois pelkästään huonoja puolia, mutta miettikää nyt. Jos ei kykene olemaan ilman Facebookia koulu tai työ ajalla, alkaa jo tuntuu siltä että henkilöllä on riippuvuus.


Kertokaa teijän näkemys tästä asiasta :) Ja jos on pelkkää hyvää sanottavaa, nii sanokaa :) Jos ette tue Facebookia, kertokaa miks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)