14.8.2016

Safari suit


Tuntuu että kaikki muut ovat Flow:ssa ja itse oleskelen kotona :D Toisaalta on aika rentoa olla kotona matkustelun jälkeen ja ottaa vaan rennosti! Ajattelin siivota, katsoa Sinkkuelämää ja syödä hyvää ruokaa. En jotenkin yhtään tajua että ulkona alkaa jo olla syksyisen viileää. Elän edelleen Kroatian 30 asteen lämmössä ja lähden ulos shortseissa. Joten tämän päivän asu näytti tältä. 6 vuotta vanha shortsiasu, värikäs laukku ja mukavat sneakerit :) On se jännä miten asutkin näyttävät paremmilta, kun on päivettynyt!

Känns som om alla är på Flow medans jag själv chillar hemma :D Egentligen är det ganska skönt att mysa hemma efter resan! Tänkte städa, kolla på Satc och äta god mat. Alltså tycks inte fatta att det börja vara höstigt väder ute. Lever fortfarande i Kroatiens 30 graders värme och så tar jag på mig shortsen och drar ut. Därmed såg dagens outfit ut såhär. En 6 år gammal jumpsuit, färggrann väska och bekväma sneakers :) Konstigt hur alla outfits ser bättre tillsammans med en solkysst hy! // Shades: Ray Bans // Jumpsuit: H&M // Sneakers: From Poland // Bag: Gift from Jonas //

1 kommentti

  1. Moiksista, Annathin! Siinä on tyylikäs nainen tyylikkäässä asukokonaisuudessa. Kroatiassa en ole käynyt, mutta on kuuleman mukaan kaunis paikka.

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)