9.2.2015

A whole lot of leo!


Tiiättekö sen tunteen kun pukee päälle tietyn vaatteen ja se saa tuntemaan itsensä erityisen hienostuneeksi? Tämä asukuvissa oleva mekko tekee sen mulle. Niin simppeli mekko mutta jotenkin aivan tajuuttoman kaunis! Mun sydän sykkii muutenkin leoprintille joten ei kai se yllätä että noin suuri määrä eläinprinttiä aiheuttaa hypetykset. En olekaan näyttänyt mekkoa blogin puolella vaikka tilasin sen jo kauan sitten netistä. Talvella tätä ei voi käyttää muuta kuin sisätiloissa joten kevättä ja kesää odotellessa :)


Vet ni den känslan när man klär på sig ett plagg som skapar en känsla inombords, en sådan då man känner sig extra fin? Klänningen som visas på outfitbilderna skapar den känslan hos mig. En så simpel klänning men på något sätt så vacker! Leomönster ligger nära mitt hjärta så det överraskar väl ingen att jag hypar detta plagg. Har inte visat klänningen på bloggen tidigare även om jag beställde klänningen för länge sedan. På vintern kan man nog inte använda klänningen utomhus så det blir bara att vänta på våren och sommaren :)// Dress: Nelly (members.com) // Hat: H&M // Ankle boots: Nelly //


2 kommenttia

  1. Noita ja aikaisempia kuvia katsoessani olen tullut siihen johtopäätökseen, että se olisi ihanaa, jos saisi napsia Sinusta muutaman valokuvan! Upea asukokonaisuus ja upea nainen!! T: Safarityylisen pukeutumisen vankkumaton kannattaja.

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)