23.2.2014

Pure White


Moikka! Se olis nyt sit sunnuntai taas mutta eipä se haittaa kun tv:stä tulee jääkiekkoa ja eilisestä on jäänyt turkinpippureita :D Mitä mä tekisin ilman salmiakkia? Käytiin Jonaksen kanssa kuvaamassa päivän asua kun halusin näyttää teille mun viimeisimmän löydön. Ostin Gina Tricotin alesta 5€:lla valkosen paidan jossa on osittain läpinäkyvät hihat, love it! Paidassa on sitä Fanny Lyckman edgeä ja sitä voi käyttää sekä hameen että housujen kanssa :) Halusin tänään tyttömäisen lookin joten yhdistin sen hameeseen ja bootseihin.

Hej alla! Nu är det då söndag igen men det är lugnt då man kan kolla på ishockey och har dessutom godis kvar från igår :D Vad skulle jag göra utan salmiak? Var med Jonas och tog dagens outfitbilder för jag ville visa mitt nyaste kap. Fyndade på Gina Tricot för 5€ en vit tröja som har delvis transparenta ärmar, love it! Den har en Fanny Lyckman edge i sig och bästa med tröjan är möjligheten att kombinera den med kjolar och byxor :) Idag ville jag köra på en tjejig look så det blev en kjol och stövlar.











// Jacket: H&M // Sweater: Gina Tricot // Skirt: Zara // Boots: H&M // Bag: Old // 


HOT OR NOT?

4 kommenttia

  1. Tuo on kiva paita, testailin samaa vähän aikaa sitten! Sopii sulle hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on itselläni myös toi collegepaita ja ihastuin siihen kyllä niin kovin! Se on ihanan erikoinen, rakastan noita hihoja. Se sopii tosi kivasti ton hameen ja saappaiden kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustaki :) Ihanan rento mutta kuitenkin erikoinen noiden hihojen takia!

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)