21.12.2013

Luukku 21 - Jurlique arvonta!


Jee jee arvontaa jälleen luukun takana :) Tällä kertaa arvonnassa voi voittaa ihania JURLIQUEN tuotteita! Oon tosi ilonen että oon saanut ite tutustua Jurliquen tuotteisiin sillä ne on tosi hyviä ja tuoksuu ihanalta kaiken lisäks :) Nyt siis teillä on mahdollisuus voittaa Jurliquen joulupaketin joka sisältää super kosteuttavan ruusukäsivoiteen joka suojaa käsiä ja tekee niistä pehmeät. Tämän lisäksi paketissa tulee mukana rose love balm, eli ruusun tuoksuinen voide jota voi käyttää esim rohtuneille huulille. Käsivoiteesta voitte lukea lisää TÄÄLTÄ ja love balmista TÄÄLTÄ. Alla näette videon näistä Jurliquen upeista joulupaketeista. Ps muistakaa käydä tutustumassa myös Jurliquen Facebook sivuihin :) Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Jurliquen/MN-Brandsin kanssa.

Jippie en tävling igen bakom luckan :) Denna gång kan ni kära läsare vinna fina produkter från JURLIQUE! Är själv så glad att jag har fått bekanta mig med Jurlique produkterna för dem har visat sig vara jätte bra och som ett stort pluss, doftar dem så gott också :) Nu har ni alltså möjligheten att vinna ett julpaket från Jurlique som innehåller en handkräm och love balm. Roshandkrämen är super fuktgivande och gör händerna jätte mjuka. Love balmet har doften av rosor och kan användas på bl.a. torra, fnasiga läppar. Ni kan läsa mer om handkrämen HÄR och om lovebalmet HÄR. Nedan ser ni en reklamvideo som visar upp Jurliques superfina julpaket. Ps. kom ihåg att även bekanta er med Jurliques Facebook sidor :) Detta inlägg är gjorts i samarbete med Jurlique/MN-Brands.


Näin osallistut / Såhär deltar du:

1. Osallistut vastaamalla kysymyksiin kommentoimalla tätä postausta sähköpostin kera: Milloin aloit lukea blogiani ja mikä blogissani on parasta?Du deltar genom att kommentera detta inlägg med e-postadress och svarar på frågorna: När började du läsa min blogg och vad är det bästa med bloggen?

2. Arvonta päättyy 24.12.2013 klo 23:59 / Lottningen avslutas 24.12.2013 kl 23:59


23 kommenttia

 1. Aloin lukemaan sun blogia noin vuosi sitten, ja blogissa on ehdottomasti parasta ihanat ja inspiroivat asuyhdistelmät! :)

  annakayhko@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Alotin lukemaa sun blogii varmaa noin vuos sitte ja koukkuu jäin heti! Sun blogissa on parasta se, et sulla on lyhyet ja ytimekkäät postaus tekstit, mut sit kivoja kuvia paljon! Ja kaiken lisäks ne kuvat on hyvälaatusii ja huolel otettu!
  elonen.milja@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Syksyllä eksyin Indiedaysin sivuille. Näin ihanan asun, missä sinulla oli musta poplari, mini hame ja pitkät olikohan mokkaiset saappaat. Asu oli napakymppi ja siitä se lähti.

  Tästä arvonnasta täytyy sen verran todeta, että Jurliquen tuotteet niin ihania, mutta nuo joulupakkaukset pitäisin varmaan ikuisesti esillä, niistä huokuu "The Great Gatsby" tyylien 1920-luvun nostalgia. Upeat! Eli ilolla mukana arvonnassa. tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tarkkaa päivämäärää tai edes kuukautta en muista, mutta yli vuoden verran olen seuraillut! Parasta blogissasi on uskaliaat ja inspiroivat asukokonaisuudet :)

  mimmi-mimo93@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Eksyin blogiisi varnmaankin indiedaysin kautta ja hyvä niin! Asustekuvasi ovat upeita.

  VastaaPoista
 6. Jag börja läsa din blogg fö kanske 2-3 år sedan. :) kiva att få läsa va du håller på me o du har kiva mode o skönhets tips!
  linn.hoglund@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Abouut vuos sit aloin lukea, ja tykkään sun blogista erityisen paljo siks koska sulla on niin upee oma tyyli, asukuvia on tosi kiva katsella :)
  dacoconutt@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Satunnaisesti seuraillut,miellyttävä blogi <3 hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Satunnaisesti olen blogiasi lukenut muutaman vuoden ajan. Pidän erityisesti tyylistäsi ja asukuvista!

  suvi@bastu.net

  VastaaPoista
 10. Vasta tässä kuussa eksyin tänne kauneusosion kautta, tykkään hirveästi sun kuvista :)
  micjac@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Jotain pari kuukautta sitten :) tykkään sun kuvista :) t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Aloin lukea alkusyksystä :) Parasta sun blogissa on ehdottomasti se, et sä olet persoonallisen näköinen ja sulla on kivoja asuja :-) Luulisin sun blogin perusteella että olisit tunnetumpikin ja jopa kansainvälisissä portaaleissa.

  nanapyl@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Oon ehkä about pari vuotta tätä lueskellut :) Sulla on niin omaperäinen ja erikoinen tyyli, et vaikka kaikki asut ei aina oiskaan mun makuun niin täältä saa aina hirveesti inspiraatiota ja ehkä uskallustakin omaan pukeutumiseen :)

  liablo@utu.fi

  VastaaPoista
 14. Piipahtelen lueskelemassasilloin tällöin :)
  Kiva juttu.
  garanbola(a)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Puoli vuotta sitten sattumalta löysin...muistaakseni netistä etsin jotain ja löysin blogisi ja aina silloin tällöin lueskelen ja seurailen sivujasi.Ihania kuvia!!Ja tietenkin kilpailut!!!

  haidixi74@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 16. Aloin lukea satunnaisesti sinua kun ilmestyit Indiedayssiin, aikaa en tarkemmin muista. Ihastelen rohkeaa tyyliäsi, olen itse perustylsä.
  Hauskaa Joulua!

  beylakraal(@)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Näin vasta nytten sun blogin, enkä alakkan lukemaan. Niin perus massa blogi, vaikka voisitkin olla mukava ja hyvä ihmisenä. Tässä ei vaan oo sitä "jotain".

  VastaaPoista
 18. viime keväänä ja on viihdyttävä ja kivoja ideoita

  VastaaPoista
 19. Hetki sitten vasta olen löytänyt blogiisi. Erityisesti asukuvat kiinnostavat.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Vasta pari kuukautta sitten löysin blogisi. Kiinnostavat postaukset sai minut jäämään seuraamaan blogiasi. :)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Kivat kuvat ja postaukset. Luin ensimmäistä kertaa blogiasi viime kesällä. irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Sun kiva tyyli ja kirjotukset blogissa saa mut tänne aina palaamaan :) Löysin tämän blogin joskus kun siirryit/tulit Indiedayssiin.

  jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Vajaan kuukauden verran olen välillä vieraillut blogissasi :) Kivoja ovat vaatepostauksesi. Mukana arvonnassa

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)