14.7.2013

Ixia beach


Oltiin tosiaan viikko Rhodoksella ja asuttiin Ixiassa joka sijaitsee noin 5-7km päässä Rhodoksen kaupungista. Eka vähän mietitytti Ixian sijainti mutta kun mentiin rannalle tajusin miks Ixiaa ollaan suositeltu mikäli tykkää uida :) Oltiin kyllä tyytyväisiä tuohon rantaan sillä Jonas sai muun muassa vihdoin windsurfata ja ite pääsin sukeltamaan aaltojen läpi. Mitä tykkäätte kuvista? :)

Vi var på Rhodos en vecka och bodde i Ixia som ligger 5-7 km från Rhodos centrum. Var lite fundersam först gällande Ixias läge men när vi drog till stranden förstod jag varför Ixia rekommenderas för dem som älskar att simma :) Vi var jätte nöjda med stranden och Jonas fick äntligen windsurfa och själv fick jag dyka genom vågorna. Vad tycker ni om bilderna? :)


Rhodos - Ixia - The beach - Pure love!

Perfection huh!?


8 kommenttia

 1. Underbart! Och du har en perfekt kropp <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) oh tack, blev helt tagen av din kommentar :)

   Poista
 2. Rakastan itse Rhodosta koko sydämestäni ja on tullut käytyä melkein jokaisessa saaren paikassa. Jokaisessa on jotain hyvää ja omasta mielestäni jotkut kohteet ei sovi kaikille. Itsellä onn pakollinen tarve olla ihan keskustassa, siis kirjaimellisesti keskellä keskustaa. :D

  Monet kyllä kehuu että noi niin sanotusti rauhallisemmat paikat on upeimpia, koska rannat ei oo niin puhki kulutettuja ja rauhallisuus on ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no yleensä tykkään kyllä olla kans keskustassa koska on kiva kun kaikki on lähellä mutta tuolla tuo ranta oli aivan upea :)

   Poista
 3. Ohh, näyttääpä upealta! Tulee heti ikävä omaa reissua, joka tehtiin toukokuun lopussa Kosin saarelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! no sama homma vaikka just tulin kotiin :D

   Poista
 4. Oi sun kroppa vau ja kyllä upeita reissukuvia! <3

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)