3.4.2013

Dot dot dot


Kokeilin tänään vähän hienompaa asukokonaisuutta ja valitsin mun silkkipaidan ja nahkashortsit. Löysin tuon silkkipaidan viime vuoden blogikirppikseltä Kluuvissa. Nahkashortseja en oo käyttäny vähään aikaan joten oli kiva vaihdella. Lisäks glitterikorot ja glitterisukkikset :) 

Testade idag en lite finare outfit och valde min blus av silke och lädershortsen. Fyndade blusen förra året på bloppisen i Kluven. Har inte på ett tag använt lädershortsen så det var trevligt med variation. Dessutom blev det glittriga klackar och glittriga tights :)



Dot dot dot 





// Shades: H&M // Blouse: Second Hand // Shorts: H&M // Tights: Monki // Heels: H&M //


Thumbs up or down?


10 kommenttia

  1. ihana toi eka mustavalkokuva! :)

    VastaaPoista
  2. sun hiukset on toooosi ihanan väriset!! :)

    VastaaPoista
  3. Mustavalkoisen kuvaan olisit voinut vaikka värittää sähäkästi jotain yksityiskohtia. Kellon kuori voisi olla vaikka punainen jne. Silmälasien sangat voisi olla vaikka vahvan siniset.

    VastaaPoista
  4. Sun blogin kuvien laatu on jotenkin parantunu tässä lähiaikoina! Tosi kivaa vaihtelua tollaset erikoisemmat kuvat! Tykkään huimasti!

    Sun asu on myös aivan ihana! Usein sun asut on niin "erikoisia" etten ite uskaltais käyttää (muta sopii tosi hyvin sulle ja mun mielestä on ihanaa että joku osaa olla persoonallinen) mutta tän voisin laittaa itteni päälle ihan millähetkellä hyvänsä!

    Olet upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiva kuulla! :) Olispa itellä kans Helsingissä parkettilattiat ja iso sänky, siinä on helppo kuvata :D Hyvä homma että inspiroiduit! Joo oon vähän tämmönen että kokeilen kaikenlaisia asuja mutta välilä on kivaa pukeutua klassiseen :)

      Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)