11.2.2013

Why can't I work with fashion?


Siis mä en vaan enää tajua. Taas pettymys, yritin päästä kenkäkauppaan töihin, olin haastattelussa joka musta meni hyvin ja luulin saavani sen, kunnes tuli taas se perinteinen soitto "Valitettavasti et saanut paikkaa". Oon niin kauan halunu tehdä töitä vaateliikkeessä tai kenkäliikkeessä mutta en koskaan pääse. Rakastan muotia yli kaiken, se on tärkeä osa elämääni, en kuitenkaan pääse toteuttamaan näitä unelmia koska mua ei koskaan valita. Miksen voi olla se joka työskentelee muodin parissa? Pettymys pettymyksen jälkeen kaivaa suurta koloa sisällä, tuntuu epäreilulta. All I can ask is WHY?


Alltså jag förstår inte. Igen en besvikelse, försökte få jobb på en skobutik, var på intervju som jag tyckte gick riktigt bra och trodde jag fick jobbet ända tills det klassiska samtalet "Tyvärr valde vi inte dig" kom. Har så länge velat jobba i klädbutik eller skobutik men kommer aldrig in. Brinner ju för mode, det är en viktig del av mitt liv, dock får jag aldrig uppfylla dessa drömmar för jag blir inte vald. Varför kan inte jag vara den som jobbar inom mode? Besvikelse efter besvikelse gräver ett hål inom mig, känns orättvist. All I can ask is WHY?
6 kommenttia

 1. Sulle on varmasti vielä joku aprempi paikka tievossa, kärsivällisyyttä! :) Niitten liikkeiden menetyshän se on!

  VastaaPoista
 2. Voi että, kurjuus! :( Tsemppiä hirveästi sulle, kyllä sä vielä pääset toteuttamaan itseäsi muodin parissa. Ehkä tää ei just ollu sulle se oikea liike :)

  Osa mun kavereista on jo sen verran ikääntyneitä ja valmistuneita, että hoitavat itse rekryhommia yrityksissään. Heiltä olen kuullut, että välillä on kyse ihan mitättömän pienistä eroista ja jos on tosiaan monta todella hyvää ja paikkaan sopivaa hakijaa, on eroa ihan hirveän vaikeaa tehdä ja totta kai moni hyvä jää rannalle.

  Eli älä luovuta vielä, kyllä sä vielä muodin pariin pääset :) Kannattaa myös muistaa, että muoti- ja lifestyleblogien aikakautena noihin paikkoihin on hakijoita varmasti sadoittain, joten kannattaa korostaa omia erityisiä piirteitä joita niillä sadalla muulla ei ole.

  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) hyvä että muut uskoo muhun!

   Poista
 3. Kannattaa joskus vaikka kysyä, että millä perusteella valinta tehtiin ja miksei tullut valituksi. En oo koskaan hakenut vaatekauppaan, joten en tiedä, millaisia juttuja siellä painotetaan. Varmasti ainakin sosiaalisuutta, asikaspalvelutaitoa, työkokemusta ja kiinnostuneisuutta. Voi olla, kun et ole ennen ollut töissä vaatekaupassa, niin se voi vaikuttaa jonkin verran. Tää onkin se kiva ongelma, että mistä hitosta hankkii sitä kokemusta, kun ei saa ensimmäistäkään paikkaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no se yleensä on kokemuksen puutteesta kiinni tai sit siitä että jollain on jotain suhteita niihin jotka valitsevat :) itellä tosin on asiakaspalvelu kokemusta tosin ei muotialalta :D No sanos muuta!

   Poista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)