19.12.2011

Dagens outfit - Almost all black


Täällä istuskelen ja oon vaan! Ootan että ruoka olis kohta valmista ja sit saa mahan täyteen, on nimittäin aika nälkä. Meillä on tosiaan lunta täällä Kokkolassa ja tuntuu oikein kivalta koska ainaki se piristää kummasti kun ulkona onki vähän valoisampaa. Huono puoli lumen kanssa on eri kenkien käyttö sillä tänään kun otin asukuvia, jouduin kunnolla jännittämään jalkoja etten vaan kaatuis :D Tässä teille päivän asua joka on melkeenpä kokonaan musta mut tykkään kumminki  olla välillä neutraalimpi. 

Här sitter jag och bara är! Väntar på att maten skall bli klar och få magen mätt, är nämligen ganska hungrig. Vi har förresten snö här i Karleby och känns riktigt trevligt eftersom iaf piggar den vita färgen upp och så är det lite ljusare ute.Det dåliga med snön är val av skor eftersom idag när jag tog outfitbilder, var jag tvungen att spänna mig för att inte ramla :D Här har ni dagens outfit som är typ helsvart men gillar ibland vara lite neutralare.


Almost all black












Shirt: H&M // Top: Gina Tricot // Jeans: Dr Denim // Shoes: H&M


2 kommenttia

  1. Sulla on tyylikkäitä vaatteita, mutta ihan kamala naama. Tai ehkä vaan noi ilmeet.. Tai meikki?

    VastaaPoista
  2. naamalleni en nyt vaan voi mitään, se on mitä on :) Meikki ehkä susta on jotenki kauhee, ilmeet on nyt noi koska en jaksanu näpsiä tuhat kuvaa :) Ei vaan tunnu oikeen kivalta kuulla että on kamala naama, jotenki aika henkilökohtaista.. :/

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)