31.10.2009

Who's going to EMA viewing party? ;)
Noni nyt voin kertoo teille et mitä voitin. Nimittäin sain eilen sähköpostia MTV:ltä et oon voittanu liput EMA viewing partyhin joka järjestetään Helsingin The Circuksessa :) Otan aveciks mukaan Jeminan, että tulee oleen hauskaa :) Onko kukaan muu teistä menossa sinne? Jos ootte nii ilmotelkaa mullekki!!

Nå nu kan jag berätta för er att vad jag vann. Jag fick nämligen mejl av MTV att jag har vunnit biljetter till EMA viewing party i Helsingfors på The Circus :) Tar med Jemina som min avec, kommer bli så nice :) Är ngn annan av er på väg dit? :) Om ni är så hör av er!!
5 kommenttia

 1. samoin minäkin lähden viewing partyihin :) siellä sitten!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, eikun moikkaan mua sit vaan :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Nyt on ihan pakko kysyä, kun se MTV:n maili oli mielestäni niin epäselvä... että pistitkö vaan mailia siihen osoitteeseen ja ilmoitit nimesi + avecin... ja tuliko sieltä mahdollisesti joku vastaus sen jälkeen? Vai pitääkö tässä vain olettaa, että nimi on siellä jollain listalla... ja ei muuta kun paikan päälle vaan? :)

  VastaaPoista
 4. Eli näin mä ilmottauduin juhliin: Vastasin annettuun meiliosoitteeseen ja kirjotin suunnilleen et: Vahvistan kutsuni EMA viewing partyn ja sit oma nimi ja avecin nimi :) Voit tottakai kans vielä tulostaa sen meilin missä sanotaan et oot voittanu nii sulla o jotain todistusaineistoa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksestasi. Näin suurin piirtein tein minäkin. :) Siellä on sitten ilmeisesti joku nimilista ovella...

  VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)