5.5.2009

Aladdin housut ja marjapuuron värinen mekko

Pöö!! Noni nyt kävi niinku toivoinki ja veikkasin, eli Suomi meni voittaan Kanadan, hyvä jellonat!! Huomenna on sit puolivälierien aika ja jatkuu vielä torstaina.

Peliparit näyttää tältä:

Suomi-USA
Ruotsi-Tshekki
Venäjä-Valkovenäjä
Kanada-Latvia

Ja jos Suomi menee voittaan USA:n nii sit vastaan tulee joko Venäjä tai Valkovenäjä. Joten tiiättekö rakkaat Suomalaiset mitä tää meinaa? Joo, juuri sitä, saattaa tulla unelma finaali: Suomi-Ruotsi, se ois kyllä mahtavaa ^^


Mutta asiasta toiseen. Otin vähä kuvia mun eri asuista ja lopputulos oli tällä kertaa tämä.

Aattelin että voisitte analysoida mun asut ja kertoa mikä on paras :)
1. Ekana tulee tämmöne aladdin henkinen asu: Lasit (Gina Tricot), Toppi (JC), Housut (Vero Moda), Bikinit (H&M), Kello (Axcent) ja Kengät (Skopunkten).2. Tässä lookissa mut bongaa helposti ku käyn kaupungilla. Takki (Ostettu Sardiniasta), Huivi(H&M), Housut (H&M) ja Kengät (DinSko).

3. Välillä rakastan isoja tunikoita. Tunika (Vero Moda), Shorts (H&M), Kengät (Skopunkten).
4. Ennen tuntui juntilta pistää yläosan housujen sisälle, nyt se onki jees :D Toppi (H&M) ja Shorts (H&M), Vyö (En muista).5. Värit ovat kuin ruskan aikana. Yläosa joka on kietaisuhame (Oisko jostai kojusta), Vyö (En muista), Shorts (H&M) ja Kengät (Skopunkten).6. Väri kuin vispipuurolla. Monta vuotta vanha mekko (H&M), Kello (Axcent) ja Kengät (Mamman vanhat).7. Mun asu näytti tältä vappuaattona. Simple but chic. Toppi (H&M), Rintakoru (Sain kaverilta ku olin 7 v.) Vyö (Mamman vanha), Jeansit (Gina Tricot), Kello (Ulkomailta) ja Korvikset (H&M).


Lisäks voisin vielä lisätä vähä kenkiä :D


1. Mamman kivikautis tossut mut rakastan niitä :) Nii mukavat jalassa ^^


2. On nii pehmeät ballerinat ja sopii joka tilanteeseen. (Bershka)


3. Sisko osti nää vuos sit ja on käyttäny niitä, ne on oikee tyylikkäät shortsien kaa :)

4. Mun rakkaat sandaalit jotka on ollu kaikkialla :D (O.I.S.)
Nyt tarviin teijän mielipiteitä :) Mitä ottaisitte täältä heti mukaan jos saisitte ja mikä taas ei oo yhtää teijän tyyppinen? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)