5.9.2011

Välipäivä tekee hyvää


Moikkelis moi! Eilen oli sen verran paljon muuta tekemistä etten edes jaksanu ahdata mitään aikarakoa blogille. Ihan hyvä välillä olla kirjottamatta ja tehdä kaikkea muuta. No iltapäivällä olin Jeminan kaa Arabianrannassa opastamassa sitä taiteesta ja rakennuksista. Oli oikeesti tosi hauskaa :D No illalla tein sit ihanan illallisen joka koostu pihveistä, omatekoisista lohkoperunoista (josta kerronki teille mun oman reseptin sillä se on hyvää), rucolaa, kermaviiliä ja maustettuja porkkanoita. Ruotsin Idols alko kans eilen nii pitihän sitä seurata. Mulla on eilisen asukuvia tuolla kamerassa jotka oottaa koneelle pääsyä. No mut saatte niitä myöhemmin sillä nyt aion juoda iltapäiväkahvit, syödä leipää ja lukea matikan tenttiin. Later!


Hej hopp! Igår hade jag så mkt annat att göra att jag inte ens orkade försöka hitta tid för bloggen. Det är ju ändå helt bra ibland att inte skriva och göra allt annat. På eftermiddagen var jag med Jemina i Arabiastranden och guidade henne om bl.a. konst och byggnader. Det var förresten roligt :D På kvällen gjorde jag då en så god middag som bestod av biffar, egna gjorda klyftpotatis (som jag förresten berättar er om mitt recept eftersom dem är goda), rucola, gräddfil och kryddade morötter. Svenska Idol började också igår så var ju tvungen att kolla på det med. Har gårdagens outfitbilder inne i kameran som väntar att bli överförda till datorn. Ni får se bilderna senare för nu skall jag njuta av eftermiddags kaffe, äta en smörgås och läsa till mattetenten. Later! 


Lohkoperunat resepti/ Klyftpotatis recept by Annathin

Perunoita/Potatis (määrä riippuu montako ihmistä syö/antalet beror på hur många äter)
Auringonkukkaöljyä/Solrosolja
Paprikajauhetta/Paprikapulver
Valkosipulijauhetta/Vitlökspulver
Aromisuolaa/Aromsalt
Pippurisekoitusta/Pepparmix

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Kuori perunat ja viipaloi perunat lohkoiksi. Ota iso kulho johon sekoitat aurinkokukkaöljyn ja kaikki mausteet. Lisää vähän perunalohkoja kerrallaan ja sekoita kauhalla perunoita mausteseokseen jotta ne peittyvät kokonaan. Anna perunoiden imeytyä kunnolla mausteseoksessa ja laita sitten perunat voipaperilla peitetylle pellille ja kaada kevyesti mausteseosta perunoiden päälle. Katso puolen tunnin kuluessa ovatko perunat kypsiä maistamalla lohkoperunaa. Välillä perunoiden valmistusaika voi kestää kauemmin joten maistamalla saat tietää ovatko perunat kypsiä.

Värm ugnen till 200 grader. Skala potatisarna och skiva dem i klyftor. Ta en stor skål där du blandar ihop solrosoljan och alla kryddor. Tillsätt lite potatisklyftor åt gången och blanda dem med en träslev i kryddblandningen så att de täcks helt och hållet. Låt potatisarna suga sig in i blandningen och lägg sedan potatisarna på plåten täckt med smörpapper och häll försiktigt kryddblandningen på potatisarna. Kolla efter en halvtimme om potatisarna är färdiga genom att smaka på en. Tillredningstiden för potatisarna varierar så genom att smaka på en får du reda på om potatisarna är färdiga. 


Random picture




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)