26.3.2012

Leo rainjacket


Salkkarit tuossa pyörii ja ite yritän kattoo ohjelmaa, kirjottaa blogia ja syödä :D Tosiaan eilen päätty mun arskojen arvonta ja arvon voittajan joko tänään tai huomenna :) Tänään muuten puin päälle uudet vaaleankeltaiset farkut ja mun elänkuosisen sadetakin. Täytyy sanoo etten oo koskaan tykänny sadetakeista näin paljon kuin nyt :D On se jännä miten kaikki voi muuttua heti kun printtikuvio ja malli on se oikea :) Tässä on päivän asukuvia! 

Salkkarit är igång och själv försöker jag kolla på programmet, skriva blogginlägg och äta :D Igår avslutades min lottning där man kunde vinna ett par solglasögon och jag lottar ut vinnaren idag eller imorgon :) Idag invigde jag mina nya ljusgula jeans och min regnjacka med djurmönster. Måste säga att jag aldrig gillat en regnjacka lika mycket som nu :D Det är konstigt hur allt kan ändras genast när mönstret och modellen är den rätta :) Här är dagens outfit!


Leo rain jacket













// Rain jacket: Gina Tricot // Top: Gina Tricot // Jeans: H&M // Shoes: Bianco //


Is the rain jacket the new IT THING?


7 kommenttia

  1. Aivan ihana tuo sadetakki! Täytyy tunnustaa, etten olisi ikinä uskonut sanovani noin, inhoan sadetakkeja... tai inhosin. Aivan ihana malli ja leobardi ei ikinä petä, eihän? (;
    Ehdotonta rakkautta. (:
    Ja täytyy vielä hehkuttaa sun kauneuttasikin tässä vielä kaupanpäällisiksi.. :D Sulla on niin rohkean erilainen ja kaunis tyyli! Inspiroivaa!

    VastaaPoista
  2. ljuvlig outfit! gillar kombon med jeansen och skorna :)

    VastaaPoista
  3. liian upea sadetakki.
    täydellisen sadetakin/sateenvarjon/kumisaappaiden etsintäprosessi on ties kuinka monta vuotta ollut jo käynnissä. piristäisi sadepäivää kummasti!

    VastaaPoista
  4. Toi sadetakki on kyllä hauska, paljon parempi kun ne siniset kamaluudet jotka joskus festarireissuille on pakattu! :DD Jos kesälomat osuu hyvin kohilleen niin festareille toi vois olla ihan täydellinen. Vaikuttaako se kuinka kestävältä?

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)