20.3.2012

20.3.2012 Outfit


Kylläpä ulkona tuulee mutta kumminki se kevätfiilis on jo mielessä :) Oon äsken tehny työhakemuksen ja toivotaan nyt parasta. Voi kun vihdoinkin nappais oikeesti olis ihan huippua saada töitä! :) Nyt voisin keittää kupin kahvia ja jatkaa opparin parissa. Käytiin äsken ottamassa asukuvia joten se on tehty tältä päivältä :) Vedin tänään eesti lippu meinigillä kun päällä oli mustaa, valkosta ja sinistä. Että ootan että saan alkaa käyttään tuota mun läpikuultavaa pitkää BikBokin mekkoa shortsien kanssa :) Tässä tämän päivän asua!

Vad det blåser då ute men iaf finns vårkänslan kvar :) Gjorde precis en jobbansökan så man får nu hoppas på det bästa. Hoppas sååå att jag skulle få jobb, vill ju jobba :) Nu kunde jag fixa en kopp kaffe och fortsätta med examensarbetet. Var precis och tog outfitbilder så det har jag fått gjort för idag :)  Klädde mig i färger som Estlands flagga har, svart, vitt och blått. Väntar så att jag får börja använda min transparenta klänning från BikBok tillsammans med ett par shorts :) Här är dagens outfit!


Transparent beauty






'
















// Cap: H&M // Dress: BikBok // Top: Gina Tricot // Pants: Zara // Shoes: H&M // 


11 kommenttia

  1. Loving the blue!

    http://www.hsquaredfashion.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Sininen on niin ihana väri! (: Tykkään!

    VastaaPoista
  3. Sul on ihanan omaperänen tyyli:)

    VastaaPoista
  4. oot sä vaan upee! :) toistan itseäni! :D

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Nope det har jag inte, blir dissad varje gång jag berättar detta :D

      Poista
  6. voi ku oot kaunis! ja kui siistit vaatteet.
    pakko oli liittyä sun lukijaks nyt ku meillä on ton lonkkauksen lisäks yhteistä öljyllä läträäminen. tai siis googlen kautta eksyin sun siihen postaukseen.. teitkö siitä muuten toista postausta, et miten se sit vaikutti loppujenlopuks sun ihoon ja jatkatko vielä?:)

    http://beijosmelissa.blogspot.com

    VastaaPoista

So you have finally found me, tell me what's up? :) Thanks for your comment!! Besos :)